Het is weer bijna tijd voor het leukste feest van het jaar en jij wilt natuurlijk de blits maken met carnaval in originele verkleedkleding. Carnavalshuis.nl heeft een uitgebreid assortiment en snelle levering. Hierdoor ben jij bij ons aan het juiste adres voor geweldige verkleedkleren.

Welke trends zijn er te ontdekken in verkleedkleding

De ster van Max Verstappen is nog steeds rijzende. Max is hot en dit is ook te zien in het aanbod aan
verkleedkleren specifiek gericht op Max Verstappen. Het Max ‘Vers Tappen’ carnavalspak is hier een mooi voorbeeld van.
Daarnaast zien wij een trend met de Olympische Winterspelen. Dit jaar valt het samen met carnaval. Verkleedkleren gericht op de verschillende sporten doen het goed. Denk hierbij aan de verkleedkleren van de Jamaicaanse bobsleeërs of Eddie the Eagle.

Jamaica bobslee carnavalskostuum

De meest verkochte verkleedkleding

Topper voor dit jaar zal zeker het Max ´Vers Tappen´ carnavalspak worden. Geweldige verkleedkleding met een knipoog naar onze eigen Max Verstappen. Onze helden uit Jamaica gaan het traditiegetrouw ook weer goed doen tijdens Carnaval. De Jamaicaanse bobsleeërs zijn cool en ontzettend origineel. Cool Runnings! Of wat dacht je van het pak Ik Ben Geflest of Hey Biertje? Verkleedkleding waarmee je zeker hoge ogen gooit. De slogan met dubbele betekenis op de verkleedkleren maakt het helemaal af!

verkleedkleding bierfles

Onze website is de plek om inspiratie op te doen. Bekijk onze uitgebreide collectie en vind jouw verkleedkleding online. Kom je er niet uit? Stuur ons een mail en wij zoeken graag met je mee!